Říkají mi neurony
Slzu pro ni neuroníš
Ale srdce neposlouchá
Srdce chudák věrné psisko
Od těch chvil cos byla blízko
Řada flašek je to dlouhá
Žiju život po životě
Je fakt cool si pobýt v plotě
Zhrzený a na kolenou
Na to že jsi byla se mnou
Na tvou tvář a duši jemnou
Chci a nechci zapomenout
V srdíčku se usadí,
jako trny růží,
někdy láska souží.
Poručit mu nemůžeš,
nemůžeš jí zahubit,
těžké je i poradit.
Posílám slovíčko pochopení,
snad najdeš v něm i pohlazení
a zase bude líp. ;-) *ST
25.01.2020 13:23:30 | jenommarie