v nekonečném tichu sami hm ,tento styl psaní žeru super je tam toho kdybysme dost na to abychom se posunuli beze strachu jít dál dost ale kdybych to nečetla nemohla bych tady napsat svůj úhel pohledu a kdybychom se báli i napsat co cítíme tak pak náhodou umřeme bez vlastního vyjádření třeba k tomuto textu a to by byla i škoda :)
28.01.2020 14:56:09 | xoxoxo
To je pěkně vystavěná poezie. A ten obrat "Swarowski láme světlo tak krásně...*"
26.01.2020 17:58:03 | šerý