Anotace: Spíš jsem se potřebovala vypsat, než vás obohatit kvalitní poezií. Za vaše názory ale budu ráda.
Na džísku připínám
brož "smash the patriarchy"
hraju si na velkou holku
co nemá žádný strachy (coura)
Emancipovaně tančím městem
samolibá feministka
pod trikem bez podprsenky (coura)
tvrdím,že muže nepotřebuju
A pak seš tu ty
moje hříšný tajemství
a nejhorší noční můra
Když tu nejsi lžu si do kapsy
že už tě nepotřebuju
že vím co je pro mě dobrý a ty to nejsi
už jsem jak kolovrat (coura)
Protože stačí jedna zpráva
a jsem zas tvoje
jsem zas to, co veřejně odsuzuju
a po čem v samotě noci prahnu (coura)
Topím se v tom
nenaučili mě plavat v prázdných větách
co mi tvé horké tělo šeptá
než zas odjedeš a zmizíš
Proč ne, když ti vždy dám to, co chceš
(coura)
Nevyrovnaná dost.;-)
Je to jen ten samý kluk, takže ..coura ne.
Jen zda za to stojí, když pak má jen vztek sama na sebe. ;-)
Já se vždy řídím tím, aby se dobře četla a i mi něco vypověděla ta báseň. Sama sebe nepokládám za básnířku a píšu hlavně pocitově. ;-) třeba někdo ještě napíše názor.
26.01.2020 19:38:48 | jenommarie