Rychlost času
Čas utíká hodně rychle
Můj život byl dosud jako krychle.
V poslední době nemám ponětí o čase
Vždy jsme se bavili o nečase.
Nedávno jsme byli ještě děti
Teď jsou z nás studenti
O krok blíž k smrti.
Osmnáctka na krku
Natahuje nitku.
Nitku mého života
Abych neskončila pohoda.
Občas je třeba čas zastavit
A další věci si opatřit.
Práce, rodina, studium,
A to je jenom minimum.
Snad čas se zpomalí
A všichni si budou užívat života.
Zážitky člověk nikdy nezapomene
A ve stáří na ně v dobrém vzpomene.
Přečteno 211x
Tipy 5
Poslední tipující: Guldrun, Iva Husárková, jenommarie
Komentáře (0)