Štěstí
Klíče ke štěstí na krku máme ale na druhých je hledáme.
Štěstí je pevně zakotvené v přítomnosti bez hádek a bez zlosti, je to čistá radost kde vše dýchá a žije a ty jsi součástí kolonie.
Přečteno 278x
Tipy 7
Poslední tipující: Krahujec, Iva Husárková, šerý, jenommarie, Isla
Komentáře (6)
Komentujících (5)