Ak zasadíš strom, priťahuješ dážď
ale ten tieň za to stojí
ak miluješ tak si to váž
aj keď ťa niekedy zraní
ten ku komu to cítiš
zaslúžiš si viac
ako sú slzy smútku
prosím ťa
nezanevri na lásku
neviem či vidíš
to čo vidím ja
ale celá žiariš
a ja nepochybujem
o tom že do tej žiari patríš
si úžasná, nenahraditeľná
keď vidím ťa
cítim v srdci priateľa
ďakujem ti
...
Aj keď si sadneš na dno mora,
rybou sa nestaneš
každým pádom nelepí sa smola
ale skúsenosti
s ktorými sa dostaneš
o ďalší kus ďalej
len zostaň sama sebou
tvoj sen ti bude osvetľovať cestu
navždy
keď budeš v sebe držať
tvoju lásku, vieru a nádej
nehľadaj hrdinov ktorí ťa tam prenesú
pretože tou hrdinkou si ty
a ja si len želám nech tie hviezdy
v tvojich očiach navždy zostanú...
Takové pěkné čtení u tebe
jako když slunce svítí, mráz nezebe...
01.02.2020 21:03:17 | Kapka
Som rád, že sa ti páčia aj básne odo mňa :) vážim si to o to viac keď viem koľko tu je talentovaných autorov :) ďakujem :)
02.02.2020 20:59:01 | Dávid
Je nádherně povzbuzující a čiší z ní ta síla, zas a zas. Krásná báseň a děkuji, že jsem mohla číst. ^ST^ ;-)
01.02.2020 19:37:43 | jenommarie