Chodím po Zlíně
voním po vině
Skoro jak od Kainara
Vyšvihly se naráz
stinné stránky na výsluní
a nad Moskvou novoluní
umírá
Valkýra
o mou duši nezavadí
Budem ještě mladí?
Když si četla Zapletala
pořád si se ptala
jestli pozdě není
Z dálky slyšet klení
Zem je s nebem mlhou v jedno slitá
Vlasta Redl řek by že nad Svitem svítá
Vím že je pozdě Nebo brzo?
Ale ve mě staře
už ne drzo...
myslím, že anotace to vystihuje dokonale - je to jednoduché, ale má to správný nádech
02.02.2020 19:40:47 | F.Jelen