Možno, možno to príde
a možno nie
možno sa zaľúbime
a možno zabudneme
možno sa zbytočne strachujeme
možno sa zahojíme
keď sa prestaneme
trápiť tým čo bolo
a zacelíme
tie rany
keď zotrieme slzy
možno uvidíme
čo sme prehliadali
možno si spomenieme
na časy keď sme zabúdali
a neverili
že príde to, čo sme si priali
ale ono to prichádza
každý deň
každý deň
tak zotrime tie slzy
a pozrime si do očí
možno to nič nezmení
a možno je to práve to,
čo sme potrebovali
aby sme našli, aby sme našli
čo sme hľadali