Anotace: Zima sice již není, ale měla by...
Již cítím ten teplý chlad,
po němž prahl můj dlouhý hlad.
Teplý chlad, ale mrazivý a bílý jako kost.
Přišel ke mě, jako dávný host.
Bez zaklepání vešel, aby mrtvou krásu vnášel,
aby zatopil zemi,
mezi skulinami všemi,
aby vytvářel mrtvý křišťál,
co v teple by zase roztál
a sahal by až do skal.
Občas ho potřebujeme cítit všichni... na kůži, ve vlasech i v srdci
02.02.2020 22:30:39 | Neegoista88