Duše
Ať pokora je z pravého
pochopení. Né ze strachu
který "není".
Led mění jse ve vodu,
voda v páru, pára v mraky
a pak že jse nedějí zázraky.
Že jedna duše nesídlí jenom
v jednom těle, proč jse
tak vlastně děje.
V tom nejhlubším pochopení,
všechny duše v jedné jse
pohybují nahoru a dolů, tam
a zpátky, je jedno jestli jsou
všední dny nebo svátky.
Že čas je jen relativní pojem,
že máme dát spíše na dojem.
Přečteno 240x
Tipy 3
Poslední tipující: vlnka, šerý, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)