Chcem aby si vedela
že som tu pre teba
nech sa deje
čo sa deje
ja som tu pre teba
nemôžem ti sľúbiť všetko
ale máš moje slovo
že splním to čo sľubujem
neodídem
na miesto kde by som na teba nemyslel
pretože takého miesta niet
oťažievajú viečka
a pery skrývajú slová z viet
ktoré by som rád vypustil
zo srdca von
a to aj keď viem že vždy
bude prítomný aj on
Niekedy to dobré sabotujem
prepáč ale mám k tomu sklon
a neskôr oľutujem
že som mlčal, že som to neskúsil
vysloviť
niekedy ma desí
že sa dokážem len v básni otvoriť
a tú báseň ti nedám prečítať
skryjem ju
možno aj pred sebou
a ty sa nedozvieš čo pre mňa znamenáš
možno mi postačí len to,
že sa usmievaš...
Ale chcem aby si vedela
že som tu pre teba
som tu pre
som tu
pre
teba
Chcem aby si to vedela...
Som tu pre teba
nech sa deje
čo sa deje
ja som tu pre teba
Davi, překrásná báseň, která chytne za srdíčko.Vyjádřil jsi vše, co cítí Tvé srdce i Tvá duše.
Láska je krásná a Ty ji máš v sobě. Hluboko v sobě.
Ráda dávám ST.
03.02.2020 22:36:56 | Jaruška
Som šťastný, že sa ti báseň páči a vďačný za tvoje slová Jarka :) ďakujem :)
04.02.2020 21:50:10 | Dávid
Davide, posunout se na pozici přítele a chtít pro tu milující bytost štěstí,
být a stát oporou opodál,
jelikož nikdy ze srdce neodejde.
Chápu tvé pocity, láska která je hluboko v srdci, nedokáže škodit, jen přát to nejlepší.
Je to těžké, ale zároveň pochopitelné, pro člověka, který opravdu miluje.
Jsi moc laskavý člověk a věřím,
že se ti vyplní i tvá přání. ;-) ^ST^
03.02.2020 22:18:19 | jenommarie
Ďakujem ti Marie :) si veľmi milá, vážim si to :)
04.02.2020 21:48:42 | Dávid
Já ti také děkuji, každý si vede svůj boj. To tak je. Život už je takový. :-) ;-)
04.02.2020 22:02:39 | jenommarie