Nádherná je. ^ST^ ;-)
Nenech se rozhodit, i když toto se ti moc povedlo.
04.02.2020 08:07:19 | jenommarie
ale neboj :)))) původně sem dnes chtěl dát něco jinýho, ale chci vyjít i novým čtenářům vstříc ... :)))
04.02.2020 08:09:51 | praetorian
pro F.Jelena: je tam probůh dostatek poučení? :)
04.02.2020 07:51:52 | praetorian
Pan F. Jelen si asi u Práčete nepřečetl, že je tam nadepsáno humor, a jaksi humor, jde dnes dělat i trochu ješitným způsobem. Například, takový Cimmrman ve svém Poslu z Liptákova: "...a ten cikán mi tam běhá s kudlou v zádech už půl hodiny...", tak to původní socialističtí pracovníci nechtěli připustit a jak dopadli-poměrně dobře.
04.02.2020 16:00:20 | Wahadahaku