Strach
Co určuje naší spokojenost?
A co klid přináší duši?
Kde prožitek tančí v
hlubokém tichu za hudby
hvězd, s obětím svobody
v lásce propletené.
V nekonečnu usazené,
pravdou prosvětlené.
Omezení spoutali nás,
zákony poškodily naše přání.
Strach zmrzačil naše duše,
kde srdce skoro už ani netluče.
Přečteno 216x
Tipy 2
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)