Anotace: Báseň o sklářské tradici v severních Čechách
Sbírka: Skleněný déšť (výbor)
Jak čas dechu přeje, vyzpíváš ve správnou výduť. Pěkné a k poezii povzbudivé*
05.02.2020 22:17:38 | šerý
Patře, ty tak hezky píšeš o těch tradicích, kraji a řemeslech.
Je to člověku líto, že už nezní všechna ta sláva upadla.
Velká škoda, že ta řemesla zanikají. ^ST^ ;-)
05.02.2020 19:44:38 | jenommarie
díky moc máš pravdu na tradice by se nemělo zapomínat naštěstí je dost akcí kde se připomínají :)
05.02.2020 19:46:49 | Petr27
Tak asi to ty lidi v menších městech i spojuje , jen mi přijde, že už to jméno se nezíská, jak bylo.
Já zase vím o porcelánce v Loučkách, to je to samé. Velké jméno a už se to ztrácí. Škoda. ;-)
05.02.2020 19:50:30 | jenommarie