Stárnutí
Vrásky už se objevily
to stárnoucí proces projevily
někdo je má rád jiný odmítá
proto zkrašlující metody podstupuje
a čas nevnímá
jako s šedivými vlasy
někdo si je barví jiný nechává tak
považuje je za symbol krásy
stárnutí se nedá zastavit beztak
Přečteno 258x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)