Cesta
Ať slova mezi řádky
jdou dopředu i
zpátky.
I když směr je k pousmání,
hlavní je vnímání toho
co je uvnitř nás, kde
všechno vzniká a
nikam nepospíchá.
Protože směru není,
vše jse každou chvíli mění.
Pak cíl je jen bod obnovení,
kde je všechno a přece
nic není.
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
Komentáře (2)
Komentujících (2)