Sú veci na ktorých už nezáleží
keď vedľa teba druhý leží
a veci ktoré nám dávajú slobodu
aj keď na svet hľadíme spoza mreží
sú slová ktoré pomaly strácajú zmysel
a ja sa pýtam kde si?
Sú veci na ktorých už nezáleží
spomienky ktoré držia vo väzení
hrdina je ten kto ich na silu premení
tak kam sa podelo to čo sme si sľúbili
počas rokov kedy sme ľúbili
tie noci ktoré sme prebdeli
a prvé dni keď sme sa len spoznali
boli výnimočné lebo už viem
že to čo sme mali viac nechcem...
Pripíjam na život
na sny, ciele, naše víťazstvá
ale aj porážky
ktoré nás naučili
veriť v zázraky
pripíjam na šťastie
a nové začiatky
tie krásne, krásne spomienky
nezatieni pár chladných
už nechcem život s tebou
ale život s dôverou
že sa sny plnia
a ja viem, viem že sa plnia
preto pripíjam na súčasnosť
nech nastane tá vytúžená budúcnosť
pripíjam na plný stôl
a domov preplnený láskou
na plný bar
a pravú lásku
ktorá je dar
Pripíjam na radosť,
na smiech
nech
sa splní to čo sme si priali
pripíjam na úspech
a aby sa strecha
stala domovom
a nech zostávajú pri svojich rodinách
nech neutekajú a nestrácajú svoje srdcia v trhlinách...
Pripíjam na vás
nech vždy vidíte cestu
a vždy sa viete
vrátiť k milovaným
pripíjam
pripíjam na všetko čo si vážim
aj keď všetko nevyslovím
vo svojom srdci to stále nosím
pripíjam na život
ktorý sa nám prispôsobí
nemusíme sa prispôsobovať my jemu
pripíjam na vďačnosť
a slobodnú myseľ
pripíjam nech všetko
znova nájde svoj zmysel...
Smysl znáš, jen věřit mu nepřeSTat. Tak na zdraví a to nejlepší Davide.;-)
06.02.2020 22:39:42 | jenommarie