Anotace: Báseň je nahrávání ve studiu, kde se jednomu náběru říká take... a někdy trvá nahrát 4 minutovou píseň hodiny.. Někdy to prostě nejde a trvá to stovky pokusů.
ne každý experiment se vydaří, ale proto se musí experimentovat i nadále ;) toto překypuje přílišnou nahodilostí
09.02.2020 15:39:49 | F.Jelen
Zajímavá, trochu jsem přemýšlela.
Take= vzít, uchopit (mohlo by být v závorce).
Jinak, ano je těžké =vzít a uchopit. Srdcem musí oba. ;-)
09.02.2020 09:51:34 | jenommarie
Přidal jsem to do anotace.. Jde o to, že take se ve studiích říká jednomu náběru. Když se písnička nahrává a nejdou ěvci podle plánu, tak to může zabrat stovky pokusu někdy.. Někdy se to dá dát na první.. O tom to je, že neustále se pokouší to nahrát.. :)
A takhle jsem nedávno nahrával.. jsem bubeník mimochodem
09.02.2020 12:45:12 | Tony Montana
Aha, tak to už jinak. Děkuji TI za odpověď. Hezkou neděli přeji. ;-)
09.02.2020 13:50:58 | jenommarie