Vtedy, sme nekoneční
Tak sme roztiahli krídla.
Áno. Roztiahli a odleteli.
Nečakaj, že sa vrátime.
Život nám preteká pomedzi prsty
A my tvarujeme jeho koryto.
Tak nevrav, že na múdrosť máme čakať.
Nevrav, že sme všetci na jedno kopyto.
A možno aj sme.
A čo ak?!
Tú neuhasiteľnú túžbu čo reve v nás
Nenecháme zomrieť tak
jednoducho, hlúpo.
Nedohorel oheň, nezmĺkol hlas.
Len teraz je to to správne.
Korenisté a ostré.
Príchute života zmiešané v jedno
Vytvárajú príbehy tak okúzľujúco pestré.
Brázdime životom
s tým správnym odhodlaním v duši
Možno tak málo konvenčný.
V tvojich očiach, preto nezastaviteľný,
Pretože len vtedy,
sme nekonečný.
Přečteno 188x
Tipy 4
Poslední tipující: mkinka, Jindro, Amonasr, BaZiNgA
Komentáře (0)