Vzdalovala se alejí
Mávaly jí větve lip
Sžíral mě žal ale jí
samotné snad bude líp
Stromořadím odcházela
Ševelilo listí smutně
A v mém srdci díra zela
Bylo tohle sakra nutné?
Už tu nezněl její smích
Jen zpěv ptáků v korunách
I ten večer naráz ztich
Stopy štěrkem zavál prach