FSB!
Není to typická báseň, ale je velmi dojemná a silná.
Upřímnou soustrast.
15.02.2020 21:11:37 | Roser
Jako růže kvetla pro všechny své blízké,
odešla do světla,
je na klidném místě.
Zanechala kousek sebe,
vždy je s vámi,
i když hledí z nebe.
Hrdá jistě byla by,
maminky jsou poklady.
"Upřímnou soustrast"
~~~~
^ST^ smutná, ale citově plná. ;-)
13.02.2020 09:15:42 | jenommarie