Letíme
tam kam patríme
ľudstvo jediné
môže za to kde je
nespíme
my už nespíme
ako by sme mohli
odo dňa kedy chápeme
že len my tvoríme
život ktorý žijeme
a svet zdobíme
tak prečo ho zároveň
bezohľadne ničíme
pálime
pálime
čo nezjeme
a čo na seba
viac neoblečieme
pretože do módy
prišlo čosi iné
možno sme chorí
ale dokážeme
znova vyzdravieť
my sme tí čo plnia tie sny
len nechcime zanevrieť
na túžbu a lásku z človečiny
Uvěřit ve sny,
možné je,
vždyť ve snech vše dřív,
uzraje.
~~~~~~~
Hezká báseň Davide. ;-) ^ST^
14.02.2020 23:09:51 | jenommarie