Módna ako dikobraz
len to prosím nepokaz
lebo letíš zas
letíš zas
keď ťa odkopne
už si nezat()tkáš
jej parfém ti vyryje odkaz
do pamäti
a ty si už namotaný
ale neotočí sa
keď nie si zazobaný
len vo ferrari
stiahne sa jej štóla
ruku na srdce- ktorá
ti za to skutočne stojí
tá ktorá naháňa cudzincov
po baroch
alebo tá ktorá sa vidí v tvojich očiach
a nie v najdrahších daroch?
Zježí sa zježí
keď leží
vo svojej bublinke
zježí sa zježí
nepozeraj proti slnku ktoré ti do očí svieti
a uvidíš čo živí vo svojom srdci a v myšlienke
Účes z časopisu
chlapec oh
odlep si tú etiketu
oblečený do dvoch stoviek
zarobených bez práce od rodičov
vypisuješ ženám- veď už máš na to vek
odkedy udržíš v rukách telefón
profil na všetkých zoznamkách
a všade rozbehnutých desať konverzácii
si boss topiaci sa v písmenkách
nie, nie sú to len občasné preklepy
v otázke Ako sa máš? Nie je tvrdé i
dokážeš sa baviť aj bez internetu
alebo uhýbaš pohľadom keď sa ti snaží pozrieť do očí
neúprimní ako letáky politikov
dámy
chcete chlapov alebo chlapcov?
Zježí sa zježí
každý keď beží
stále za inou
zježí sa zježí
každá ktorá je zaľúbená do miliónov
a nie do muža
je to smutné
pretože keď to dokázal muž, dokáže to aj žena
zježí sa zježí
kiežby
prišiel už deň kedy vyjdeme z tej klietky...
Před dvěma týdny jsem byla na Slovensku a velmi často slýchala..." Zlatá moja, krásná moja"...mně to přišlo velmi vstřícné, milé...snad to tamním holkách nestoupá tolik do hlavy a chápou, že to největší bohatství je v úsměvu toho, kdo k nim tak promlouvá. :-)
16.02.2020 18:40:01 | Dreamy
Dreamy, sú aj milí ľudia, nikdy by som si nedovolil hádzať všetkých do vreca a už určite nie všetkých do toho istého :) ale cítil som potrebu napísať aj o tomto type ľudí :D
16.02.2020 21:31:59 | Dávid
Těžké hledat a najít, ale je a jsou i jiné povahy, určitě. ;-)
15.02.2020 23:20:37 | jenommarie
Sú, našťastie sú aj iné povahy a rád verím, že ich je veľa :) ale cítil som potrebu napísať aj o tomto :D
16.02.2020 21:23:55 | Dávid
Dobře vypsat se ze všech a i přemýšlení o různých, se zájmem čtu. Je to život a ten se skládá z mnohého. ;-)
16.02.2020 21:47:33 | jenommarie