Bojím se
všemožných 'co kdyby'
Mívám strach
z varovných 'ale'
Můj život
provází pochyby
Naději
já už dal vale
Dohola
orvaný perutě
Naprosto
neschopen vzletu
Vím že svým
postojem seru tě
Tak jenom
dopíšu větu
A já se tak snažila zachovat vážnost,
v předposledním dvojřádku se nepovedlo :-))
16.02.2020 18:32:45 | Dreamy