Žiadam kúsok tvojho neba
netráp sa
krásna je každá peha
žiadam žať
úspech všade kam chodím
s úctou žiadať a ostatným priať
žiadam aby vždy keď lasom hodím
pritiahnem si pocit šťastia
žiadam veľký prítok peňazí
ale nie aby som sa z vrchu pozeral na ľudí
želám si to pre najbližších
a kus aj pre seba
aby nemuseli stále pracovať
a keď si založíme rodinku
aby sme sa videli častejšie
než len ráno pred prácou
a večer po nej
viem že aj tak sa dá krásne žiť
ale keď budeme mať malého
či malú
želám si tu byť pre neho
a pre ňu
želám si plniť tieto sny
živiť sa slovom,
písaním a hudbou
a možno uzavriem mier aj s Bohom
ale nezabudnem že mi vás vzal
želám si stále cítiť
tie chvíle keď som sa s vami smial
želám si
želám si šíriť radosť
a vieru
že sny sa plnia
želám každému
aby to spoznal
želám lásku
aj neúplným rodinám
želám si
aby nikto nebol sám...
Přej a bude TI přáno,
některá životní si musí člověk projít,
bez nich si neuvědomuje, co vše znamenají.
Některá..;-) ^ST^
16.02.2020 22:39:57 | jenommarie
Aj tie ťažšie chvíle majú niečo do seba :) treba sa učiť ťažiť aj z nich lebo neprichádzajú aby nás znemožnili, prichádzajú aby sme zosilneli :)
17.02.2020 07:05:39 | Dávid