V sobotním špatném počasí
vyjdu si ven... a kam asi?
Bez stromů pusté ulice
pár lidí, všichni mračí se
Odněkud hudba prosvítí
melodie mě zachytí
kroky mé za ní směřují
k té, kterou dávno miluji
Pár kluků ladí kytary
začnou hrát songy prastarý
v malé hospodě na plácku
pivo a párek na tácku
Jak to ti kluci rozjíždí
život všem proudí do hýždí
už se kolem hloučky tvoří
v očích plamínky jim hoří
Celé náměstí teď jančí
hraje zpívá, taky tančí
Atmosféra je tu hustá
zmizela ulice pustá
Oblékla se do veselé
dnes si nikdo neustele
nežli bude brzké ráno
ulici je smíchu dáno
Kotlíkáři k nám do hospůdky taky vobčas zajdou...;-)
17.02.2020 15:28:24 | Marten
Kotlíkáři, folkáči
rozesmějou, rozpláčí.
Country to mám nejradši
v poklusu i cvalu.
U našeho stolu
přivítám i Chinasky... :)
17.02.2020 21:47:29 | Kapka
Libozvučná uklidňující atmosféra, jeeee kde že ta ulice, hned bych se přidala :-) ^ST^
17.02.2020 07:41:01 | jenommarie
Líbí se mi ten počáteční ponurý obraz a roztomilé je i to probuzení k životu.
17.02.2020 05:59:25 | petrzal