Za myšlenkami
Připevněná koule k
noze, oči upřené k obloze.
V hlavě plno otázek, kam jse
poděl dětský obrázek?
Ticho za myšlenkami,
které vypíná svět.
Slova nejsou za potřebý,
v citu jse všechno projeví.
A až klid rozkvete v
plné kráse, rozplyneš jse v čase.
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (0)