Nemohu
Anotace: Život je krátký a já už nemohu čekat...
Nereaguje
mlčí jako zlato
má se setkáním problém
prvotní náklonnost mizí v nedozírnu
už ani nevím
jestli chci
jsem věčně ta druhá
proč jej přitahuji jako magnet
jen čas od času
já bláhová věřím na pohádky
kde dobro vítězí nad zlem
nehodlám už dřepět doma
pít šumivé víno
přes uslzené údolí na tváři
čekat na nikdy neodeslanou zprávu
jsem náročně skromná
rozporuplnost vzbuzuje muka
urazila jsem kus perné cesty
lemované nekonečnými ztrátami
klesla jsem na samé dno
nalezla jsem odrazový můstek
začala konečně žít
ale
strach nedovolí otevřít se
dal zapomenout na lásku minulou
nemohu čekat na zpožděný vlak
nemohu žít v nejistotě
jednoduše nemohu.
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie
Komentáře (2)
Komentujících (2)