Anotace: ...
Divíš se mému strachu,
žádáš vysvětlení.
Jak vysvětlit stopy v prachu,
když nikdo tu není.
Foukni do kopičky z prachu
a pod ní najdeš vždycky nějakou,
tu stopu
... stopu času.
Líbí se mi ^ST^ :-)
18.02.2020 23:08:36 | jenommarie