Sbírka: Pro pocit
Zimní spánek
Zimo, ztratila ses v poušti.
Osamělá!
Čechráš písečný sníh v krajích,
pod který chceš mokrá vplouti;
ohřát těla.
Nechceš, zbělovlasíš-li líh.
Hezká a hezky se čte. ^ST^ ;-)
18.02.2020 23:10:49 | jenommarie
Děkuji. :)
19.02.2020 04:37:48 | Xardas
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?