Anotace: Ten, kdo se upírá výhradně k svým zájmům a prospěchu,se může stát loutkařem a manipulovat jinými. Mnoho lidí se však nechá manipulovat i vědomě...
Hezké a nápadité. Já jsem složila o loutkách, ve smyslu s chováním. Tady je obsah láska. Líbí se mi. ;-)
19.02.2020 18:55:26 | jenommarie
Děkuji...jen kdyby ta láska byla až tak všemocná...
19.02.2020 19:06:31 | o3_gambit
Láska je všemocná, volby máme my.
Je to o možných a nemožných,
uvědomit si, zda za to ten druhý opravdu stojí a zda je to vzájemné.
Těžké vysvětlit srdci a sundat kolikrát ty růžové brýle. Nechceme se vzdát té zamilovanosti. Dělám stále stejné chyby. Benevolentní a pak už se to vleče...až ty brýle sundat musím.
Ale vždyť TA zamilovanost je tak krásná. :-D ;-)
19.02.2020 19:43:37 | jenommarie
Máš Pravdu...je to ta volba...zažil jsem, kdy si vědomě vybrala loutkaře před láskou...co jsem vlastně zmohl...nic...
19.02.2020 19:57:36 | o3_gambit
Zase je vidět, že ty její volby byly jinak postaveny.
Laska bolí, kde není oboustranně,
tak asi nedržet,
ale na cestu se vydat
a uvědomit si musíme sami
a to někdy trvá,
přesto, že to třeba i tušíme . :-) ;-)
19.02.2020 20:10:32 | jenommarie