Samota je tma,
kde nikdo nevnímá.
Osamění přichází,
těsně po setmění.
Svět se mění,
hází s námi
jako s lodí
ze strany na stranu,
hodně je lidí,
ke kterým se nikdy nedostanu.
Bolest bije,
na moři je
bouře a lije,
kdo nejvíc, tak ten naposled se směje.
Mně čeká den slunný
s klidnou hladinou,
nejsem jedinou,
kdo si někdy připadá jako někdo jiný.
Nejsi, ty dny máme všichni. ;-)
A může být slunný, nebo zamračený,
je to jenom pocit, nic zlého to není.
22.02.2020 21:46:43 | jenommarie