Anotace: ...
ovládá beznaděj?ti co podváděj?
času míňi na splín
každý den zaseextáze z práce
někdy ti dovolíříkat cokoli
není klam?v životě vše si určuješsám?
Můžeš říkat cokoli i když žití zabolí
23.02.2020 09:48:45 | Kapka
Nepadat do beznaděje. Vystoupit a nějakou radost mít. ;-)
22.02.2020 23:31:47 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?