Dostal jsem políček
Mám málo pokory
Táhl jsem dopředu
O více políček
Pravidlům navzdory
Jinak to nesvedu
Měl prostě každý dost
Toho jak s úsměvem
Podléhám naději
A věřím v budoucnost
Tak dave si mě vem
Můžeš mi nadělit
Se skepsí deset let
A špetku závisti
Pořádně lakomý
Netvař se vesele
Systém to zajistí
Budeš zas jako my
Ano, systémový guru se bude mít vždycky nejlépe. A kdo se chce bít sám za sebe, je jen bit.
24.02.2020 23:45:16 | Neegoista88
Systém a lidi, jak ovce žijí.
Nenesou uspěch a veselou mysl.
Nebuď jak oni, drž si svou ceSTu.
I když je to k vzteku. ;-)
24.02.2020 22:16:32 | jenommarie