Páteční noc
Anotace: Rozjímání o páteční noci
Byla chladná noc páteční
měsíc se schoval v novu
temné nebe jak ubrus sváteční
s hvězdami ušitými bude znovu
Noc páteční pomalu se propadá
a mizí v propadlišti dějin
noční světlo do ulic dopadá
aby sobota žila v naději
Pátek už se v noci půlí
roztrhne se ,jak papírů cár
až k ránu jsme usnuli
dlouhý spánek, toť vzácný dar
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, praetorian
Komentáře (0)