V mysli,v duši
Anotace: O pocitech v hlavě i v duši
V mysli mráz
zato v duši květ
jaro zná tisíc krás
a těší nás svět
V mysli mrak
ale v duši zář
tak odvracím zrak
ať slunce pošimrá tvář
V mysli stín
jen v duši jas
sbírám zbytky z hostin
dokud mají chuť zas
V mysli led
však v duši tání
ač život není med
a nemá slitování
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Amonasr, Donne, šerý, Frr, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (5)
Komentujících (3)