LEKCE
lekce který musí bejt naučený
zaříkávam svět
rande na kterým chcípam
rychlá jízda
vysoký otáčky na studenej motor
pětačtyřicítka studí
výstřel tě zahřeje
kdo bude první?
nikdo se z nikoho nikdy neposere
a nikdy neni nic věčně
Přečteno 294x
Tipy 4
Poslední tipující: jenommarie, Frr, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)