Cesty jsou nitě
Anotace: O cestách které ne vždy jsou pevné
Cesty jsou nitě značící osudy
některé se ale přetrhnou dříve,
nebo později, než lid chudý,
svou nenasytností, zahubí vše živé
Cesty,na níž roste býlí
nejdou už lehce navázat
nit života se přetrhne po chvílí
ne každý to může dokázat
Těch nití je celé klubíčko
v životě se cesty zamotají
vezmi jich pár sivá holubičko
až k nebi vzlétneš potají
Přečteno 283x
Tipy 11
Poslední tipující: Kubíno, JC senior, Iva Husárková, šerý, Kapka, Frr, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)