Koronavirus
Anotace: Jde hlavně o poukazování mánie ohledně chřipky. Apeluji na zdravý rozum, nečtěte články na Novinky.cz, nedělejte jim ty prokliky tak snadné. Držte se pokynů znalých v oboru a prosím, nevykupujte obchody, už i to je pro smích.
Začalo to rokem Novým, vlastně už dávno.
Ikdyž ne, ani Nový rok, ale blízko dáno.
Daleko od nás přišel na svět z tvora,
za chvíli překonáme ho, toho netvora.
I přes jeho působení malé tvoří paniku,
mnozí tvrdí, že pomůže lidstvu k zániku.
Kdo začal tu paniku a kdo nese odpovědnost?
Média? Politici? Viníka určete si totožnost.
Teorie o ničení životů mocnými se objevují.
Proč? Asi se lidé vyžívají v komentování.
Kam až do povede? Kdy už skončí tyhle vrtochy?
Nikdo neví, lidská blbost končí na okraji Zeměplochy.
Přečteno 238x
Tipy 6
Poslední tipující: Vydima27, jenommarie, Marten, vlnka, Iva Husárková
Komentáře (7)
Komentujících (4)