Marnost
Marnost
Ve stěnách starého kostela
Se zlomeným křížem na věži
Utrhla hlavu anděla
Ten pozemský život již nestřeží
Ukradla radosti matkám z klína
Spálila šlechetné závěti
Namísto světla se vrací špína
Bude tu s námi po staletí
Vrací nás zpátky k našim katům
Nápis, co na zdech vyryl čas
Vanitas vanitatum
Et omnia vanitas
Přečteno 206x
Tipy 7
Poslední tipující: Donne, Kapka, praetorian, jenommarie
Komentáře (1)
Komentujících (1)