co když

co když

co když můj osud
je jen někoho trapně milovat
neustále milovat

co když můj osud
je jen někomu trapně závidět
neustále závidět

co když
když jen někoho nenávidět


možná tě budu trapně milovat
závidět ti
nenávidět


víc než kdy by tě napadlo
víc než kdy by to dokázal někdo jinej


to je možná můj osud
bejt jenom
jenom tohle


nejsem vtipnej slamer
vtipnej básník
jsem jen
a jen tohle
jen a jen tvůj
- smutný
Autor Tony Montana, 02.03.2020
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Narovnej se jdi dál.
Tonny byl hrdej a nikdy neplakal ;-)

03.03.2020 06:10:18 | petrzal

líbí

každej někdy plakal... a každej ještě jednou bude plakat..

03.03.2020 20:17:57 | Tony Montana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel