HŘÍCHY
myslim že jsem se vzdal
všeho
všeho šlechetnýho
všeho neurvalýho
myslim že jsem se vzdal
slasti
stejně
stejně
stejně slast ničí moji duši
já ji demoluju
urvu to do krajnosti
všechno zlý
všechno dobrý
určitě ne všednost
tmavý brejle
neuvidíš moje oči
skelnej pohled
Bože
Já jsem se ti odevzdal
a žádnej básník
žádnej lhář
žádnej z nich
nebude nikdy jako já
já pácham hříchy po svym
Přečteno 334x
Tipy 6
Poslední tipující: Frr, Akrij8, kdotoví, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)