za noci
ještě předtím
než se v ní začal topit
unesen
její podzemní řekou
vyhodil pro sichr
na břeh
zrezlou kotvu údivu
( po pradědcích )
písek zavátý až od Sahary
pokropil květy sedmikrásek
jízlivým smíchem rozbřesku
svítalo zvolna –
- jen jaksi z povinnosti
a nejlíp bylo tomu
kdo dosud ze spaní olizoval
dužinu sladkého zrání
milostivě uvězněn v kukle
svého snění
*
Ta je, až se mi teď chce zůSTat v té kukle.... jeje a snít si jen :-D *;-)**
06.03.2020 08:05:48 | jenommarie
jen počkej až z ní vylítneš jako zdatná motýlice tisíce barev a jejich odstínů !! :-D*
06.03.2020 12:42:17 | Frr