Anotace: „Jen hlupák se domnívá, že štěstí pochází z vnějšku. Štěstí nebo neštěstí přichází pouze z našeho nitra.“
Ano musí se začít u sebe, nechtít vše od druhých. Pak má i člověk co nabídnout. Zní to asi divně, ale šťastný člověk i jinak přemýšlí a těší se z každé chvilky, vnímá jinak a tím pádem je ta energie i jiná. ;-) láska je kolem a vždy přijde nečekaně.
08.03.2020 19:00:57 | jenommarie
Maruško...nemohla jsi to napsat jinak a lépe...děkuji, tvé názory jsou asi to nejlepší, co jsem zde na literu našel...moc děkuji...
09.03.2020 19:52:14 | o3_gambit
Já ti moc děkuji, jsem ráda, že ti mé názory připadají blízké a snad i pomáhají.
Jsou tu lidi, kterých si vážím a je moc dobře že se můžeme i z těch osobních situací vypsat
a srovnat si v sobě ty různé pochybnosti.
Tak hezký večer ti přeji a děkuji potěšil jsi mě moc. ;-)
09.03.2020 20:51:24 | jenommarie