Anotace: Želám vám, milé obyvateľky Literu nádherné MDŽ. Bez vás by sme boli stratení :)
Viem, že ranili ťa mnohí
a že si už opatrná
možno si myslíš že láska tvorí
veľa bolesti pre ktorú bola vyronená
nejedna slza z tvojich očí
Viem, že sa už brániš
a zvážiš komu dovolíš aby sa priblížil
možno svoje myšlienky už strániš
veľa sĺz pretieklo keď ti ublížil
niekto, komu si verila...
Svoje srdce máš oveľa väčšie
nedovoľ, nedovoľ mu biť čoraz tichšie
nie...
Vedz, prosím že tvoje oči sa dokážu aj smiať
nie je to tvoja chyba, to on sa začal báť
nie je tvoja chyba že si chcela ísť a on zostal stáť
Viem ako bolí úsmev keď chceš plakať
ale na teba tam niekde čaká šťastie
tak prestaň, prestaň z tých výšok skákať
máš priateľov, rodinu a kvôli ním rana opäť vzrastie
tvoj úsmev je vzácnejší
ako si možno myslíš
celý svet je krásnejší
keď sa usmeješ, zasmeješ
keď na chvíľu zavrieš oči a zhlboka sa nadýchneš
tak prosím už viac nesmúť...
Ty si krásna
žiadna, žiadna bolesť nie je večná
chvíľa s tebou je vzácna
vedz, prosím, že si jedinečná
z knihy Vyryté do dreva (Dávid Matuš)
Davide velmi pěkně napsaná. Máš veliké vnímání a Tvá dílka se mi moc líbí.
Jsi taková něžná duše, se srdcem na dlani.
Také jsem si teprve dnes přečetla Tvé přání k MDŽ. Je to od Tebe milé a galantní.
Jsi fajn kluk...po Vašom...chalan :-)))
13.03.2020 22:12:50 | Jaruška
Moc hezky napsaná báseň a gratuluji Davide, nevěděla jsem, že jsi autor už 2 knih. Hned jsem si je našla. Tak ať ti přináší tvorba samou radoST. ;-)*
08.03.2020 22:46:47 | jenommarie
Ďakujem ti Marie :) tak rýchlo si ich objavila? :D máš dobré detektívne schopnosti :D ja ti tiež želám aby ti tvorba aj naďalej prinášala radosť :) tvoje básne sú úžasné :)
11.03.2020 00:28:36 | Dávid
Moc děkuji, já takové cíle zatím nemám, těší mě psaní a pomáhá. Nu kdoví ;-)
11.03.2020 00:40:42 | jenommarie