Zápis z kroniky
Anotace: Příběh co kronika zaznamenala
Ztratil se zápis z kroniky
co připomínal můj pobyt
ve vsi, s nádechem erotiky
kde dívka nenechá se odbýt
Zápis hledala i kronikářka zdejší
jež postaru zapisovala dějiny
u sebe doma mne teď konejší
byl jsem pro ní muž jediný
Zápis z kroniky zavál prach
u kronikářky jsem ale zůstal
řekla mi: ,, jenom neměj strach"
a vroucně mě líbej na ústa
Další zápis vyprávěl o vztahu
básníka a svůdné kronikářky
jak jsme dováděli na svahu
Od těch dob neslyšela nářky
Přečteno 253x
Tipy 5
Poslední tipující: Guldrun, BaZiNgA, jenommarie
Komentáře (4)
Komentujících (3)