Ne nadšeny všechny děti, když by měly "sedět" doma, což by tedy měly.
Hůř jsou natom pracující mámy... doufejme, že bude líp.
11.03.2020 13:50:07 | Kapka
Ještě se budou do školy těšit! Nesmí přece vycházet z domu, ne? To by nebyla důsledná karanténa hned běžet ven do rizika...:-)
10.03.2020 15:22:46 | Lighter