Věštba
V podloubí stojí paní
beze slova vzala dlaně
budoucnost věští bez ptaní
když podívá se na ně
,,Čas krásu tvojí schvátí
vidím to na té vrásce"
jež tvůj život zkrátí
jen neví co je v sázce
V kapuci,jež tvář jí kryje
pod ní jen dvě oči září
luna z kalichu noci upije
tím dává zapomenout na stáří
Každý život vede ke zkáze
k tomu věštba není třeba
ač zaplatil jsem za ní draze
a nebudu mít ani na chleba
Přečteno 270x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, šerý, Frr
Komentáře (4)
Komentujících (3)