Je důležité zbytečně se nebát, a hlavně buďme k sobě ohleduplní
Lidi, lidičky, hoďte strachu záda,
nekoukejte zbytečně na ty černé zprávy,
neb se vám zažerou do hlavy,
strach si vás obtočí,
pak vám zbude jen zamračené obočí.
Jo a ještě něco,
Víra není ideologie, Víra je vztah,
a já se modlím za nás za všechny,
i za celou rodinu,
Bože prosím dej nám klid,
dej nám klid i v poslední hodinu.
Přečteno 225x
Tipy 8
Poslední tipující: Roser, vlnka, Kapka, Amonasr, jenommarie, šerý, Frr
Komentáře (8)
Komentujících (5)