Pěkná poet story, Psavče. Ve sporu mezi sebou ženy - předem trable pořízeny. Jo, a jediné možné vítězství muže nad ženou? Je útěk!
12.03.2020 18:32:48 | šerý
Když se hádka rozmůže, izolepa pomůže - Jedny ústa, druhá ústa, potom můžeš klidně zůstat :-)
12.03.2020 18:27:12 | Dobrodějka